Välkommen på kostnadsfritt seminarium om nya LOU!

Published

Välkommen på kostnadsfritt seminarium om nya lagen om offentlig upphandling!

Den 1 januari 2017 trädde den nya lagen om offentlig upphandling (LOU) i kraft. Uppdateringen av lagen innebär bland annat förändringar i vilka upphandlingsförfaranden som finns tillgängliga och när de får användas, åberopande av annans kapacitet och rörande onormalt låga anbud.

Skillnaderna mellan den nya lagen och dess föregångare är viktiga att känna till både för upphandlande myndigheter och för bolag som avser att lämna eller har lämnat anbud i en upphandling. Seminariet kommer att fokusera på skillnaderna mellan den nya och gamla lagen och de viktigaste skillnaderna kommer att gås igenom och diskuteras.

Seminariet hålls av Ulrika Geissler och Johan Mellenius. Eftersom seminariet primärt behandlar de förändringar som nya LOU medför, riktar sig seminariet delvis till dig som på förhand har viss grundläggande kunskap om offentlig upphandling.

Datum: 3 maj 2017
Tid: 7.45 – 9.00. Frukost serveras från 7.45. Seminariet börjar 8.00 och slutar senast 9.00
Plats: Time Advokatbyrå, Biblioteksgatan 11, Stockholm

Seminariet är kostnadsfritt men vi ser gärna att du avanmäler dig om du inte kan komma.

Antalet platser är begränsade så anmäl dig redan idag!

Time Advokatbyrå är en ledande affärsjuridisk advokatbyrå specialiserad på affärer inom IT, tech och digitalisering. Time Advokatbyrås seminarieserie Get Upgraded! riktar sig till dig som är ledande befattningshavare inom IT-, tech-, mjukvaru- och utvecklingsföretag. Get Upgraded! innehåller aktuella, intressanta och exklusiva seminarier och workshops i relevanta ämnen. Klicka här för att se och anmäla dig till kommande seminarier i serien!

Varmt välkommen!

Har du frågor? Kontakta oss på events@timelaw.se.