In News

Vi erbjuder intressanta och omväxlande arbetsuppgifter och en modern, prestigelös och flexibel arbetsplats. Vi har ambitionen att bli Nordens ledande advokatbyrå inom IT, tech och digital media och söker därför biträdande jurister som vill vara med och göra detta möjligt.

Vem söker vi?
Vi söker just nu två biträdande jurister. Vi tar gärna emot ansökningar av såväl nyutexaminerade, juniora och seniora biträdande jurister. Om du som senior jurist har erfarenhet av arbete med juridik relaterad till IT- och teknologibranschen och mediebranschen är det ett plus, men huvudsaken är att du är intresserad av att arbeta inom dessa områden!

Vi söker engagerade och skarpa personer med goda studieresultat. Vi värnar om att behålla den avslappnade och prestigelösa stämningen på kontoret och det är därför viktigt att du, utöver att vara en duktig och driven jurist, är positiv, utåtriktad och trivs i en entreprenörsdriven miljö.

Ansök
Skicka CV, betyg samt andra handlingar som du vill åberopa till rekrytering@timelaw.se och ange ”biträdande jurist” eller ”senior biträdande jurist” i ämnesraden. Vi rekryterar löpande och har därför inte något sista ansökningsdatum. För att inte riskera att platserna tillsätts innan du hinner ansöka, är det dock en fördel om vi får din ansökan så snart som möjligt.
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Ulrika Geissler på 08-555 099 93 eller ulrika.geissler@timelaw.se.